Δραστηριότητες

Οινογευσiα:
Επίσκεψη και ξενάγηση στην οινοποιία ΑΝΔΡΕΟΥ, με δυνατότητα δοκιμής εκλεκτών οίνων.
Click εδώ για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου ΑνδρέουΕλληνικές βραδιές:
Στο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της Αρσινόη, ταλαντούχοι καλλιτέχνες επιχειρούν να μας ταξιδέψουν με τη μουσική.
Η γκάμα των ακουσμάτων είναι αντιπροσωπευτική των παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων ρυθμών.
Ο χορός αφενός μεν συνοδεύει, αφετέρου επιχειρεί να γίνει η έκφραση των συναισθημάτων, που δημιουργούν... ο οίνος, η μουσική και η ατμόσφαιρα του χώρου.


Περίπατος στο ηφαίστειο:
Δράση αναζήτησης και αποκάλυψης του φυσικού πλούτου. Ακολουθώντας μονοπάτια, χαραγμένα και σηματοδοτημένα από ομάδες εθελοντών, μας δίνεται η ευκαιρία να οδηγηθούμε στον κρατήρα του ηφαιστείου.
Εμπειρία μοναδική, η θέα ασύλληπτη, έκρηξη συναισθημάτων και αδρεναλίνης σε συνδυασμό με την ενέργεια του χώρου εκτοξεύουν τη δραστηριότητα αυτή ως προτεραιότητα της διαμονής σας.


Πεζοπορικά μονοπάτια στα Μέθανα:
Τον χάρτη των μονοπατιών και όλες τις πληροφορίες για τις πεζοπορίες, μπορείτε να τις βρείτε στο site www.volcanotrails.gr, το οποίο έχει επιμεληθεί και ανανεώνει συνεχώς ο αγαπητός μας φίλος Ηλίας Ρίζος.

Ωστόσο, από την εξαιρετική δουλειά του αγαπητού Ηλία, μπορείτε να μάθετε για την ιστορία των Μεθάνων, την απαράμιλλη ομορφιά της χερσονήσου αλλά και το γεωφυσικό περιβάλλον.


Βραδιές μαγειρικής:
Αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής νοοτροπίας είναι η πόση και η βρώση... Μύηση στην τοπική γαστρονομία, με αγνά τοπικά προϊόντα με σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές (ξυλόφουρνος)... δημιουργούμε μαζί εδέσματα (πίτες, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού αλλά και του ταψιού, ποτά κλπ.).
Αυτοσχεδιάζουμε, μοιραζόμαστε συνταγές και τεχνικές και τέλος απολαμβάνουμε μαζί σας τους καρπούς της φύσης και κάθε εποχής.


Ξενάγηση στις αρχαιότητες των Μεθάνων και της Τροιζηνίας:
Η ΑΡΣΙΝΟΗ, Outdoor Activities διοργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές στην ύπαιθρο αλλά και στους αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής.
Σε κάθε δραστηριότητα υπάρχει διαβάθμιση στη δυσκολία, προκειμένου να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη φυσική κατάσταση του εκάστοτε συμμετέχοντα.
Για να πραγματοποιηθεί μια δραστηριότητα χρειάζεται να συγκεντρωθούν κατ’ ελάχιστο όριο τέσσερα άτομα. Η μεταφορά από και προς τον προορισμό των δράσεων με δική μας ευθύνη.
Αποσκευή για εσάς η καλύτερη δυνατή διάθεση σας!!!


Yoga Massage:
Οι κυρίες που φιλοξενούνται στο Arsinoe Cosy Guesthouse μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης κατόπιν συνεννόησης.